• Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Poppenhuis hout

Dat het poppenhuis hout als belangrijkste materiaal heeft, heeft vele voordelen. Het poppenhuis is erg stevig en is vaak mooi afgewerkt.

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Hout is populair

Als je op zoek bent naar een poppenhuis hout, dan is het geweldig als je uit een ruim aanbod een keuze kunt maken. Bij Poppenhuis.nl wordt die mogelijkheid geboden, want wij hebben een gevarieerd assortiment beschikbaar in uiteenlopende prijsklassen. Bekijk het aanbod op je gemak en ontdek het voor je kind meest ideale en leukste poppenhuis van hout.

Meerdere etages

Een poppenhuis hout heeft altijd een begane grond en een etage, maar er zijn ook modellen die over twee of meer etages beschikken. Wij bieden je dan ook de gelegenheid om met het aantal gewenste verdiepingen rekening te houden bij je keuze voor een poppenhuis van hout. De afmetingen verschillen uiteraard aan de hand van onder meer het aantal etages en zo kun je ook rekening houden met de beschikbare ruimte in huis.

In het kader van rekening houden met de ruimte bieden wij je ook de gelegenheid om een poppenhuis hout te kopen die over een voorzijde en dak beschikken die dichtgeklapt kunnen worden en daardoor eenvoudig te verplaatsen is. Zo kun je nog met veel meer wensen rekening houden, zoals het kopen van een poppenhuis van hout met of zonder meubels.

Met of zonder meubels

Bij ons kun je een poppenhuis hout kopen zonder meubels. Dat stelt je in de gelegenheid om zelf een interieur uit te zoeken. Wij bieden namelijk ook losse accessoires aan in de vorm van meubels voor alle kamerinrichtingen. Verder kun je dan zelf ook poppetjes uitzoeken die in het poppenhuis van hout gaan wonen.

Wil je liever een poppenhuis van hout met een complete inrichting? Dan staat je een ruime keuze tot de beschikking. Het grootste deel van ons aanbod met houten poppenhuizen is namelijk al voorzien van een inrichting. Bij elke beschrijving staat vermeld hoeveel accessoires er worden meegeleverd. Dat kan uiteraard altijd worden aangevuld met poppenhuisbewoners of andere accessoires als dat gewenst is.

Online bestellen

Vergelijk op je gemak het assortiment en bestel daarna het poppenhuis hout die je voor je kind het leukste vindt. Wij bezorgen de bestelling snel. 

© 2024 Poppenhuis.nl is onderdeel van XLShop