• Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Barbiehuis

Spelen met je barbiepoppen wordt nóg leuker met een barbie poppenhuis. Creëer een prachtig huis voor je barbiepoppen en geniet van uren speelplezier.

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Perfect poppenhuis voor Barbie

Wij bieden een tal aan modellen die geschikt zijn voor grote poppen zoals je barbie. Merken zoals Bandits and Angels en Kidkraft hebben geweldige barbiehuizen vanaf 110 centimeter en hoger. Ideaal voor barbie en haar gezin!

Speciaal voor Barbie

Veel jonge dames spelen al van jongs af aan met barbies. Het is dan ook ontzettend leuk als er een poppenhuis is dat geschikt is voor barbie poppen. Je kindje kan dan gewoon doorspelen met de poppen en het spel uitbreiden naar het poppenhuis. Steeds meer fabrikanten zijn tot dat besef gekomen en dat heeft er voor gezorgd dat er een ruime keuze is. Met meer dan 10 verschillende huizen kun je zelf kiezen waar je jouw barbie poppen laat wonen.

Geschikt poppenmoeders

Op zoek naar een leuk cadeau voor je kleine meid maar weet je niet of een poppenhuis bij haar leeftijd past? De geadviseerde leeftijd om te spelen met een poppenhuis is minimaal 3 jaar. In verband met verstikkingsgevaar door kleine onderdelen bij een poppenhuis wordt een jongere leeftijd niet aangeraden. Is je kindje toch iets jonger, kijk dan naar poppenhuizen met grotere accessoires en houd altijd een oogje in het zeil tijdens het spelen.

Bekende merken 

Merken zoals Bandits & Angels en Kidkraft en bieden de mooiste huizen aan. Van pastel gekleurde modellen tot opvallend getinte exemplaren. De gemene deler is dat deze huizen allemaal groot genoeg zijn voor jouw barbie poppen. Iedere etage biedt voldoende ruimte voor jouw pop en alle meubels zijn eveneens afgestemd op het formaat van de barbie poppen. Vaak bestaan de huizen uit twee of drie etages. Met een woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer heb je voldoende leefruimte voor Barbie, maar natuurlijk ook voor Ken.

Houten barbiehuis

Elk meisje wil toch een barbiehuis voor haar barbiepoppen? Verwen jouw barbie met haar eigen houten huis. Hierin vind je verschillende kamers, verdeeld over meerdere verdiepingen. Maar wanneer is een poppenhuis eigenlijk een barbiehuis? Deze vraag is eenvoudig te beantwoorden: wanneer jouw barbiepop erin past! De standaard maat van een barbiepop is ongeveer 28 centimeter. De gemiddelde hoogte van onze houten barbiehuizen is zo'n 120 cm. En deze huizen hebben gemiddeld drie verdiepingen. Een gemiddelde verdieping is hiermee ongeveer 40 cm. Bij het ene huis zal dit iets meer zijn, bij het andere huis iets minder. Maar dit is een makkelijke rekensom om na te gaan of jouw barbiepop in het huis kan wonen.

Inclusief meubels

Bij elk product kun je lezen hoeveel meubeltjes er mee worden geleverd. Net zoals het huis zelf zijn ook de meubeltjes van hout gemaakt. Zo kunnen Barbie en Ken veilig gebruik maken van de stoelen, tafels, bedden en alles wat er bij zit. In sommige huizen vind je zelfs een luxe lift! Er is in ieder geval aan alles gedacht om het de poppen zo comfortabel mogelijk te maken. Houd er wel rekening mee dat er geen barbiepoppen mee worden geleverd met de huizen. Er kunnen wel altijd kleinere poppetjes mee worden besteld. Je vindt deze onder de bijpassende accessoires.

Online bestellen

Maak een keuze tussen de verschillende speelhuizen. Jouw favoriet gevonden? Wacht dan niet langer en bestel het huis van jouw dromen snel en gemakkelijk online. Dankzij onze ruime voorraad kunnen wij vrijwel direct versturen. Je mag jouw bestelling dan ook de volgende werkdag thuis verwachten. Handig voor de jonge dame die barbie zo snel mogelijk kennis wil laten maken met haar nieuwe omgeving. Bestel een barbie poppenhuis bij de grootste poppenhuis shop van Nederland en maak kind gelukkig.

© 2024 Poppenhuis.nl is onderdeel van XLShop