Onze service
 • Voor 23:00u besteld, morgen in huis!
 • Gratis verzenden va. € 19,95
 • Gratis retourneren
 • 100 dagen op zicht
 • Kies uw afleverdatum
 • Volledige garantie
 • Eigen magazijn en voorraad
 • Tel. 0541-228061
Betaalmethoden

Houten poppenhuis

Houten poppenhuis voor kinderen die uren willen spelen. Met een poppenhuis gemaakt van hout kun je heerlijk je fantasie kwijt. Allerlei kleine meubeltjes en poppetjes passen in het huis en maken het speelfestijn compleet. Deze poppenhuizen zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. Zo heb je varianten van 35 cm hoogte, maar ook van 1.35 cm hoogte. Deze diversiteit zorgt ervoor dat er altijd wel een passend houten poppenhuis te vinden is.

Als grootste onilne poppenhuis shop van Nederland hebben wij vanzelfsprekend ook een ruim aanbod met houten modellen. Bekende maar ook mindere bekende merken hebben wij in ons assortiment opgenomen. Te denken valt aan Bandits & Angels, Kidkraft, Mentari en Pintoy. Bekijk ons aanbod met houten poppenhuis modellen en kies jouw favoriet.

Alle Modellen
Welk houten poppenhuis
Bandits and Angels
Groot poppenhuis met 17 delige meubelset.
 • Grote houten huizen
 • Met lift en/of trap
 • Vanaf 3 jaar

Bekijken
Kidkraft
Amelia poppenhuis van Kidkraft.
 • Zeer diverse uitvoeringen
 • Meerdere etages
 • Vanaf 3 jaar

Bekijken

Soorten
Een houten poppenhuis is nog altijd enorm populair. Dat is ook een reden waarom je bij ons het grootste assortiment met houten poppenhuizen vindt.  Met een ruim aanbod van meer dan 40 verschillende modellen, kun je altijd een geschikt poppenhuis vinden. Je kunt op je gemak alle afbeeldingen vergelijken en de toelichting bekijken, zodat je meteen ontdekt welke accessoires bij de bestelling worden meegeleverd.

Houten poppenhuizen zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Handig want daardoor kun je het formaat van het huis aan laten sluiten bij de leeftijd van je kind. Dit speelgoed is overigens geschikt voor kinderen die minimaal 3 jaar zijn. Voor de jongste kinderen is wellicht een simpele uitvoering geweldig om mee te beginnen en als je dochter al 4 of 5 jaar is, dan kun je uiteraard voor een groter houten poppenhuis kiezen. De belevingswereld van kinderen verandert uiteraard snel en kindjes van 5 jaar spelen weer anders met een houten poppenhuis in vergelijking met kinderen van 3 jaar.

Formaten

Met betrekking tot de afmetingen geldt dat er onder meer variatie is in het aantal etages, maar ook de breedte kan variëren. Indien het speelgoed een prominente vaste plek krijgt, kan daar uiteraard rekening mee worden gehouden. Bijvoorbeeld door voor een model te kiezen, waarvan de voorkant gesloten en geopend kan worden. Natuurlijk kan er ook met de vormgeving rekening worden gehouden, want er zijn onder meer villa’s beschikbaar, maar ook landhuizen en zelfs prinsessenkastelen maken deel uit van het aanbod.

In ons aanbod geldt dat vrijwel elk model van een complete inrichting is voorzien. Daarbij kun je denken aan de meubeltjes voor de verschillende kamers, maar ook aan de poppenhuispoppetjes die worden bijgeleverd. Bij ieder model is in de beschrijving te vinden of het houten poppenhuis met meubels en poppetjes wordt geleverd. Indien je een leuk model hebt gevonden zonder meubels, dan kun je bij ons in het overzicht met accessoires zelf de inrichting van het houten poppenhuis samenstellen en meebestellen.

Merken
Als grootste online poppenhuis shop van Nederland hebben wij een ruim assortiment met meerdere (bekende) merken. Merken zoals Kidkraft, Bandits & Angels, Pintoy, Bigjigs en Eichhorn hebben wij vanzelfsprekend in ons aanbod opgenomen. Maar ook minder bekende merken mogen op onze website niet ontbreken. Door een compleet assortiment te bieden, ben je ervan verzekerd altijd een poppenhuis te kunnen vinden welke aansluit bij jouw wensen.

Neem de tijd om de leukste poppenhuizen te bekijken en te vergelijken, waarna je natuurlijk het leukste houten poppenhuis voor je kind kunt bestellen.

Poppenhuis poppetjes
Om je houten poppenhuis compleet te maken, is het aan te raden direct poppenhuis poppetjes mee te bestellen. Zonder poppenhuis poppetjes kan er immers niet gespeeld worden met het huis. Wat poppetjes betreft hebben wij een ruim aanbod. Van kindjes tot complete families en van thema poppetjes tot de traditionele poppetjes. Keuze te over. Over het algemeen geldt dat je alle poppenhuis poppetjes van onze website kunt combineren met de poppenhuizen. De poppetjes hebben namelijk een universeel poppenhuis formaat waardoor ze vrijwel altijd geschikt zijn. maak je houten poppenhuis dan ook compleet en bestel direct de poppenhuis poppetjes van jouw keuze mee.

Online bestellen
Een leuk houten poppenhuis gevonden? Wacht dan niet langer en bestel deze snel en gemakkelijk online in onze webshop. Dankzij onze ruime voorraad kunnen wij vrijwel ieder poppenhuis direct verzenden. Vandaag besteld betekent dan ook doorgaans de volgende werkdag in huis. Handig want hierdoor hoef je nooit te lang te wachten op jouw favoriete houten poppenhuis.

 

Alle aanbiedingen