8,3 (16 Beoordelingen)

Janod

Een poppenhuis van Janod kenmerkt zich door de sublieme vormgeving, schitterende afwerking en oog voor detail. Hier is een designer aan het werk geweest. Unieke ontwerpen zijn Janod niet vreemd door de eigen ontwerp studio in Frankrijk. Kleurrijk, compact en kindvriendelijk. Dat zijn de poppenhuizen van het merk Janod. Deze poppenhuizen worden allemaal gemaakt van hout en zijn zeer compleet met diverse poppenhuis meubeltjes.

Janod poppenhuis

Populair
De Janod poppenhuis modellen zijn de favoriet van vele jonge meisjes. Laat je fantasie op zijn beloop en speel uren met een houten poppenhuis. Het grote formaat en de vele kamers geven een Janod poppenhuis een prachtige uitstraling. Deze poppenhuizen lijken bijna op complete woningen. Met minimaal een woonkamer en slaapkamer kun jij de meeste situatie naspelen. Dit komt de ontwikkeling van jouw fantasie ten goede en zorgt voor uren speelplezier.

Online bestellen
Een Janod poppenhuis is snel en gemakkelijk bij ons te bestellen. Wij zijn de grootste online poppenhuis shop van Nederland. Met een grote voorraad Janod poppenhuis modellen, heb je voldoende keuze. Vaak worden de poppenhuis modellen geleverd inclusief meubeltjes. Handig want hierdoor kun je direct beginnen met spelen. Wacht niet langer en bestel het Janod poppenhuis van jouw keuze direct online.