8,6 (65 Beoordelingen)

Eichhorn poppenhuis

Een Eichhorn poppenhuis staat voor kwaliteit. Er zijn diverse Eichhorn poppenhuis modellen verkrijgbaar. Het open karakter van een Eichhorn poppenhuis zorgt ervoor dat kinderen van alle kanten heerlijk kunnen spelen met hun poppenhuis. Ook het samenspelen wordt hierdoor gestimuleerd. Met een Eichhorn poppenhuis kunnen kinderen zich vele uren vermaken.

Eichhorn Villa. Zeer complete variant met zeer veel accessoires. De Eichhorn Villa heeft twee slaapkamers, een balkon, eetkamer, keuken en complete ... Meer

  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
  • Op voorraad: Ja
  • Levertijd: 1 dag
  • Geen verzendkosten
8,8(59 Beoordeling)
€ 99,95    € 74,95

Uren speelplezier met de poppenhuizen van Eichhorn

Een poppenhuis van Eichhorn is het ideale cadeau voor alle poppenmoeders. Dankzij de open constructie van een Eichhorn poppenhuis kunnen kleine kinderhandjes overal makkelijk bij komen. Ook is het met de Eichhorn speelhuizen mogelijk om samen met vriendjes en vriendinnetjes te spelen. Uren speelplezier is een feit met deze prachtige huizen. 

Voor kinderen vanaf 3 jaar
Voor het spelen met een Eichhorn poppenhuis adviseren wij de minimumleeftijd van 3 jaar. De poppenhuizen van Eichhorn komen compleet met verschillende kleine accessoires, zoals meubels en poppetjes. Omdat jongere kinderen vaak de neiging hebben om kleine dingen in hun mond te stoppen, is het spelen met deze accessoires niet veilig. Wil een poppenliefhebber van 2 jaar ook graag met een Eichhorn speelhuis spelen? Houd dan altijd toezicht tijdens het spelen. Zo kunnen kids op een veilige manier de grootste avonturen beleven.